Tässä kun seuraan niin sanottua suomettumis -ilmiötä, en voi muuta todeta kuin miksi emme juo kahvia "keltaisen" valtion kanssa samoilla pöydillä. Onko olemassa Suomessa jotain joka pelottaisi tätä valtiota? Suomen puolustusvoimat? NH kopterit?

Kuten olen aieminkin sanonut, rahaa voidaan valtiotasolla käyttää todella huonosti. Ihmettelen miksei Suomi ole hommannut ydinasetta. Niin luit oikein, kannatan ydinasetta suomeen. Ennenkuin pääsi poksahtaa miksi nykysuomessa joku voi näin ajatella, kerron sinulle syitä tähän.

Ensinnäkin, mitä teemme NH koptereilla? Luulemmeko että idän mafia ei pommita meitä sen hanakammin kuin ennenkään kun hankimme puolustukseemme kuljetus koptereita isolla rahalla? Mietitäänpäs hetken mikä meitä eniten idän mafiassa pelottaa? No se ydin pommi. Se on niin varsinaisen kova pelote, ettei kenenkään tarvitse mainita, ainkaan venäläisten, että jos mua uhkaatte oikeasti, ni pommitan sut kuin etanan talloisin. Tuo peloite on niin merkittävä, että sitä ei edes tarvitse mainita.

No onneksi moni puhuu kuinka ei idän mafia meitä pommita, sillä samlla saastuu heidän maan pääkaungit jne. No epäonneksi nämä näsäviisaat eivät tiedä sitäkään faktaa, että ydinpommeja on eri tehoisia niin sanottuja massa pommeja tai sitten vaan yhden kaupungin tuhoamispommeja, joiden saasteet eivät kauaksi kilmetreissä leviä. Joten oikeasti ydinpommipeloite on todellakin merkittävän suuri.

Nyt sitten mietimme miten mahdollisesti ydinpommi tai pommit, sopisivat meidän maanpuolustuspolitiikkaan. Helposti. Ydinpommi voi olla joko massatuhoamis ase, tai puolustusväline.

Ydinpommin hankinta voisi monen mielestä nostaa metelin ja Venäjä hyökkäisi meille, koska aiomme hankkia ydinpommin. No ensinnäkin minä ole sitä mieltä, että saamme varmasti, hyvin suurella todennäköisyydella länsimaiden tuen sillä verukkeella että rajanaapurimme idänmafia ei ole kovin luotettava valtio, ja tarvimme sitä vastaan mahdollisimman hyvän puolustuksen ja tähän ydinase näyttelee puolustus asetta meidän roolissa. Jos emme aio käyttää niitä muutoin kuin puolustukseen, voimme varmasti sellaisen ajaa läpi.

Harmi vain, että suomen politiikot ovat aika munattomia, venäjän pelkureita ja sitä olematonta miehekkyyttä täytyisi saada lisää. Juurikin tästä syysstä esim Matti Vanhanen seisoo suurin piirtein pää ojossa, selkä käyrällä suoraa seisovaa Venäläistä, koska pyrkii olemaan nöyrä tämän edessä. Voi voi, milloin näen sen päivän kun suomalainen politiikko voi seisoa suoraa samassa seurueessa heidän kanssa?

Kun pääsisimme siihen ylpeyteen mitä venäläiset tällä hetkellä putinin innoittama maastaan kokevat, voisimme kenties sinäpäivänä seistä myös suoraa heidän kanssaan.